Fleksibël në funksion dhe dizajn
I shpejtë dhe i thjeshtë për tu vendosur, shumë ekonomik dhe shumë fleksibël në funksion dhe dizajn. Izolimi efikas i zërit bllokon në mënyrë efektive burimet e zhurmës – duke krijuar oaza paqeje dhe qetësie. Në të njëjtën kohë, kërkesat e larta për stabilitetin dhe mbrojtjen nga zjarri janë përmbushur.
Përparësitë tuaja
Vendosja e lehtë në 10 hapa
Lartësia e pastër e dhomës nga 2 m në 3.20 m, e pakufizuar në gjatësinë e dhomës
Planifikimi me cilësi të lartë sipas kërkesave individuale
Mbrojtje nga zjarri për kërkesat deri në F 90

Shikoni më shumë video
Në kanalin tonë në YouTube mund të gjeni më shumë video në lidhje me produktet dhe sistemet tona