Weiter

Yacht Hotel

Vlora, qyteti fillestar i Rivierës Shqiptare, është pikëtakimi i detit Adriatik dhe Jon, që do të thotë ujëra të pastra dhe plazhe të shkëlqyera.

Me mbi 300 ditë me diell në vit, është e lehtë të kuptohet pse Yacht Hotel është një vendpushim ideal plazhi.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Vlore Hotel Admir Sinani Klodian Burgjia/Arkonik studio W115,W112,D112