Weiter

Xheko Imperial

Xheko Imperial është një hotel i cilësisë më të lartë, i cili shfaq një aleancë të rafinuar midis luksit dhe traditës, duke iu ofruar vizitorëve një eksperiencë të paharrueshme.

I krijuar për të arritur ekselencën, Xheko Imperial është i pozicionuar në një vend perfekt pranë qendrës së qytetit, pas Presidencës Shqiptare dhe afër Parkut Kombëtar të Tiranës.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tirane Hotel Xheko Imperial W115, W112, D112, Diamant Platte