Weiter

Toptani Shopping Center

I ndodhur në një kryqëzim shumë të frekuentuar pranë rrugës së këmbësorëve dhe pamjes historike të qytetit, Toptani Shopping Center paraqet një arkitekturë bashkëkohore.

Një vëllim xhami që përkulet përgjatë rrugës shpalos nga brenda një atrium gjigant ku drita dhe ajri depërtojnë në sallat panoramike.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tirane Qendër tregtare Gener 2 Gener 2 - Fasadë Aquapanel, D11, W112

  • Tirana Bussines Park

    Tirana Business Park është një projekt gjigand gjerman i Ballkanit Perëndimor që ofron të nesërmen sot. Ky është ... Tirana Bussines Park
  • Tirana Ring Center

    Qëndra Ring nuk është vetëm një qëndër tregëtare por është një qëndër polifunksionale ... Tirana Ring Center