Weiter

Tirana Bussines Park

Tirana Business Park është një projekt gjigand gjerman i Ballkanit Perëndimor që ofron të nesërmen sot. Ky është projekti më i madh privat gjerman në Shqipëri, investim i kompanisë Lindner Group që arrin në vlerën 100 milionë euro.

Tirana Business Park do të ofrojë 15 ndërtesa të cilat do të jenë zyra për bizneset si dhe 2 ndërtesa shumë katëshe parkimi.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tirane Qendër biznesi Lindner Group Lindner Group W112, D112, D127 Cleaneo Akustik