Weiter

Stadiumi i Shkodrës

Stadiumi Loro Boriçi është një stadium multi-qëllimor në Shkodër, Shqipëri, aktualisht përdoret kryesisht për ndeshjet e futbollit dhe është shtëpi e KF Vllaznia.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Shkodër Stadium Qeveria shqiptare Peter xxx, Atelier 4 Fasadë Aquapanel, D112, D127 Cleaneo Akustik, Knauf Danoline, Diamant Platte