Weiter

Stadiumi I Prishtines “Fadil Vokrri”

Ky stadium multi-qëllimor dhe një nga stadiumet më të mëdha në Kosovë, mban emrin e legjendës së futbollit kosovar Fadil Vokrri.

Aktualisht përdoret kryesisht për ndeshjet e futbollit dhe është shtëpi e KF Prishtinës. Ajo është gjithashtu një nga dy stadiumet e Kosovës që përdoren për ndeshjet ndërkombëtare të Përfaqësueses kosovare të futbollit.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Prishtine Stadium Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit In Tech Aquapanel; W62, D112, W112, Cleaneo; D127, W112