Weiter

Spitali Pediatrik Sheikha Fatima

Spitali Pediatrik “Sheikha Fatima” ofron shërbimet më moderne në diagnostifikimin dhe shërimin e sëmundjeve tek fëmijët.

Pllakat rrezembrojtëse Safeboard përdoren në ambientet e grafive në klinikat mjekësore dhe në spitale. Dihet që ambientet e grafive kërkojnë një mbështjellje kundër rrezeve për të mbrojtur ambientet që ndodhen aty pranë.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Prishtine Spital Sheikha Fatima ICME & Alb Architect W112 /D112 /K131 /W626