Weiter

Senator Hotel

Hotel Senator është ndër hotelet pakëta të vendosur në zemër të Tiranës, ka një vendndodhje perfekte, me 19 dhoma të dekoruara plotësisht dhe me kujdes dhe të rinovuara mirë.

Ndodhet 600 m nga sheshi Skenderberg në Tiranë, dhe aeroporti më i afërt është Aeroporti i Tiranës, 13 km nga Hotel Senator.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tiranë Hotel SENATOR SHPK ANDARAS STUDIO W112, D12, Fasade Aquapanel, Nivellierspachtel