Weiter

Manami Hotel

Me shumë mundësi xhevahiri në kurorën e Prishtinës, një hotel qe i tejkalon të gjitha pritjet.

Vëmendja dhe prekja personale e arkitekturës, së bashku me cilësinë/dizajnin e pakrahasueshëm të ambientit të hotelit dhe dhomës janë të jashtëzakonshme.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Prishtine Hotel N.P Mobi Gega Archides Studio D112 /WM11C /W112 /W116 /W626