Weiter

Kompleksi MAGNET

Në kryeqytetin shqiptar, Tirana, kompleksi Magnet mishëron optimizmin dhe dinamikën e një prej ekonomive në zhvillim të Evropës.

Arkitekti i mirënjohur Daniel Libeskind e konceptoi projektin me një synim të qartë në mendje: të ofrojë cilësi të përmirësuar të jetesës së bashku me një prirje të veçantë evropiane jugore.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tirane Banim Kontakt Daniel Libeskind Fasadë e ventiluar Aquapanel