Weiter

Kolegji Universum

UNI – Universum International College ka partneritet me Arizona State University, i renditur nr. #1 në Shtetet e Bashkuara për inovacion sipas “US News & World Report” për tetë vite me radhë, duke iu ofruar kështu studentëve arsimim të klasit botëror.

Ky partneritet do t’u sigurojë studentëve arsimim dhe një përvojë arsimore si askund tjetër në regjion.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Prishtine Kolegj Suat Berisha W124 /W626