Weiter

Hotel Swiss Diamond

I vendosur në zemër të kryeqytetit, Swiss Diamond Hotel Prishtina, ka një kombinim unik dhe të mrekullueshëm të stilit imperial me atë modern.

Pas fasadës elegante, Swiss Diamond Hotel ofron një botë luksi mbretëror.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Prishtine Hotel Aquapanel,Cleaneo, W113