Weiter

Hotel Plaza

Ky hoteli ndërkombëtar me 5 yje, është i pozicionuar në qëndër të Tiranës, brenda zonës ideale tregtare edhe të biznesit, vetëm 3 minuta nga Parlamenti i Shqipërisë, Galerisë Kombëtare të Arteve, Operas dhe Baletit dhe Teatrit të Ansamblit Popullor.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tirane Hotel TID 51n4e W115, D127, Diamant Platte, W112, Aquapanel Indoor