Weiter

Hotel Emerald

Si hotel rezort dhe i konferencave i parë i këtij lloji në Kosovë, Hotel Emerald kombinon elegancën me rehatinë dhe shërbimet luksoze.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Prishtine Hotel "Bucaliu" "Bavaria" Diamant W113, Cleaneo D127