Weiter

Hilton Garden Inn

Premtimi i Hilton Garden Inn:
“Qëllimi ynë është ta bëjmë qëndrimin tuaj më të mirë dhe më të ndritshëm. Nëse diçka nuk është ashtu siç ju pëlqen, thjesht njoftoni çdo anëtar të ekipit të hotelit dhe ne do ta rregullojmë.E garantuar.”
Në një ndërtesë moderne me pamje nga mali i Dajtit dhe lumi Lana, ky hotel ofron shumë dritë natyrale dhe hapësirë për t’u mbledhur në holl, me dhoma takimesh për t’u kujdesur për biznesin.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tiranë Hotel Alpas W112, W115, D12 Tavane Cleaneo Akustik