Weiter

Galeria Shopping Mall

Galeria Shopping Mall është një qendër tregtare me arkitekturë bashkëkohore ku mbi të gjitha ofron hapsira me kualitet të lartë.

Në 33.000 m2 të sajë, ajo ofron gjithë paletin rekreativ dhe në nevoja tjera të nevojshme të një qyteti të futura nën një çati.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Prizren Qender Tregtare Arber Sadiki W112, D112, D113, W116