Weiter

Bougenville Bay Resort & SPA

Bougainville Bay është projektuar në mënyrë të tillë që komoditeti të ndërthuret me estetikën.

Çdo detaj në arkitekturën e brendshme dhe të jashtme të resortit është një vepër arti: holli, korridoret, dhomat, shkallët, rrugicat, pishinat, restorantet, SPA dhe zona e plazhit, ku mozaikët dhe veprat e tjera artizanale të krijuara prej qeramikës nga artistë të ndryshëm shqiptar, janë kryefjala e çdo hapi.

Lëvizja në arterien kryesore të gjirit, Sokakut, nëpër shkallët e lëmuara dhe piktoreske, drejt apartamenteve me pamje nga deti, i përngjason një turi në një galeri të mirfilltë arti, ideuar për të invokuar emocion artistik tek vizitorët.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Sarandë Hotel Agikons Agikons W115, W112, D112, Aquapanel Indoor, Diamant Platte