Weiter

Ambasador 3

“Ambasador 3” është një objekt rezidencial si asnjë tjetër në Shqipëri. I pozicionuar njëkohësisht shumë afër qendrës së Tiranës dhe Parkut të madh të liqenit, është projektuar për të ofruar shumë lehtësira në mënyrën e të jetuarit.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Tirane Qender banimi, biznesi Mane TCI Atelier 4 W112, W626, D112