Weiter

Aeroporti I Prishtines “Adem Jashari”

Konsorciumi “Limak and Aeroports de Lyon” që menaxhon Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” ka investuar në ndërtimin e infrastrukturës krejtësisht të re të Aeroportit dhe në përputhje me investimet, Aeroporti “Adem Jashari” është një ndër aeroportet lider në pjesën ballkanike të Europës.

Qyteti Lloji i objektit Investitor Arkitekt Sistemet Knauf
Sllatine Aeroport Limak Limak Mase Patinuese Ekstrafinish