PRODUKTET TONA

Gjej produktin

Ne besojmë se hapësirat janë një karakteristikë e rëndësishme e kulturës sonë njerëzore.

Për këtë arsye ne duam të krijojmë hapësira ku njerëzit të ndjehen rehat. Këtë ne e arrijmë duke ndihmuar njerëzit në mbarë botën për të krijuar kësisoj hapësirash. Nëpërmjet zgjidhjeve inxhinierike nga sisteme dhe shërbime – sa më afër klientit.

Uncategorized

 • MW-Profil

  MW-Profil

  Profil zë-izolues për mure në ndërtimin e thatë Zbulo më tepër
 • Drystar-Board

  Drystar-Board

  Pllakë speciale për ambjentet me lagështi dhe me prezencë të ujit Pllaka Knauf Drystar përdoret ... Zbulo më tepër
 • Verbundplatte EPS

  Verbundplatte EPS

  Pllake gipsi sandwich për termoizolim të brendshëem Pllaka sandwich EPS përbëhet nga një pllakë gipsi GKB ... Zbulo më tepër
 • Cleaneo Akustik SK

  Cleaneo Akustik SK

  Cleaneo Akustik SK Pllakat Cleaneo Akustik SK me seksione brinje standarte 4SK bashkohen me njëra tjetrën me një ... Zbulo më tepër
 • Fireboard

  Fireboard

  Pllaka Knauf Fireboard përdoret në sistemet e thata dhe veçanerisht në sistemet që ofrojne një mbrojtje optimale nga ... Zbulo më tepër
 • Silentboard GKF

  Silentboard GKF

  Knauf Silentboard GFK përdoret në të gjitha fushat e ndërtimit të brendshëme si veshje ose si permirë... Zbulo më tepër
 • Cleaneo Akustik linear

  Cleaneo Akustik linear

  Cleneao Akustik linear ka një seksion brinjesh të shkallëzuar në të gjithë permetrin, duke e bërë stukimin e ... Zbulo më tepër

Knauf AQUAPANEL

Weiter
 • AQUAPANEL® Cement Board Outdoor

  AQUAPANEL® Cement Board Outdoor

  AQUAPANEL® Cement Board Outdoor The ideal substrate for exterior walls in ventilated or water-managed (directly-applied) systems. Also for ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Cement Board Indoor

  AQUAPANEL® Cement Board Indoor

  AQUAPANEL® Cement Board Indoor The ideal tile backing board for wet and humid areas Description AQUAPANEL® ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Tape (10 cm)

  AQUAPANEL® Tape (10 cm)

  AQUAPANEL® Tape (10 cm) Glass fabric joint tape with alkali-resistant coating Application AQUAPANEL® Tape (10cm) is a ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Tyvek® Water-Resistive Barrier

  AQUAPANEL® Tyvek® Water-Resistive Barrier

  AQUAPANEL® Tyvek® Water-Resistive Barrier Moisture-permeable water barrier Application AQUAPANEL® Tyvek® Water-Resistive Barrier is a water resistant ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Maxi Screws

  AQUAPANEL® Maxi Screws

  AQUAPANEL® Maxi Screws For fastening AQUAPANEL® Cement Board Application AQUAPANEL® Maxi Screws have been specially developed ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Exterior Reinforcing Tape

  AQUAPANEL® Exterior Reinforcing Tape

  AQUAPANEL® Exterior Reinforcing Tape Glass fabric reinforcing tape with alkali-resistant coating Application AQUAPANEL® Exterior Reinforcing Tape ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Board Primer

  AQUAPANEL® Board Primer

  AQUAPANEL® Board Primer Synthetic emulsion for maximum adhesion Application AQUAPANEL® Board Primer is a ready-to-use synthetic ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Joint Filler – grey

  AQUAPANEL® Joint Filler – grey

  AQUAPANEL® Joint Filler - grey Cement-bound joint filler Application AQUAPANEL® Joint Filler – grey is a cement-bound ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Exterior Basecoat – white

  AQUAPANEL® Exterior Basecoat – white

  AQUAPANEL® Exterior Basecoat – white Cement-based reinforcing mortar enhanced with synthetic resin. Description AQUAPANEL® Exterior Basecoat – white ... Zbulo më tepër
 • AQUAPANEL® Joint Adhesive (PU)

  AQUAPANEL® Joint Adhesive (PU)

  AQUAPANEL® Joint Adhesive (PU) for AQUAPANEL® Cement Board Indoor Application AQUAPANEL® Joint Adhesive (PU) is used ... Zbulo më tepër

Knauf FireWin

Weiter
 • FireWin suva për përdorim të brendshëm

  FireWin suva për përdorim të brendshëm

  Vermiplaster (brenda) Suvaja me bazë gipsi për përdorim në ambiente të brendshme e zhvilluar posaçërisht ... Zbulo më tepër
 • Pllakat FireWin

  Pllakat FireWin

  Pllaka shumë të efektshme dhe lehtësisht të aplikueshme me performancë dhe përdorime të ndryshme për mbrojtjen pasive ... Zbulo më tepër
 • FireWin collars

  FireWin collars

  KOLLARET ME MBROJTJE KUNDRA ZJARRIT KNAUF FIREWIN   Firecollar Rorcol V60 Kollare çeliku inoks 60-mm pë... Zbulo më tepër
 • Bojrat FireWin

  Bojrat FireWin

  Një shtresë finale me bazë akrilik dhe rrëshirë dhe agjentë zbutës të patrajtuar me klor si garanci pë... Zbulo më tepër
 • FireWin suva për përdorim të jashtëm

  FireWin suva për përdorim të jashtëm

  Sibaterm (Jashtë) Kjo suva zjarr-frenuese pasive me bazë çimentoje është e përshtatshme për aplikimet në ambiente ... Zbulo më tepër

Knauf Dysheme

Weiter
 • Aksesorë

  Aksesorë

  Zbulo më tepër
 • Nivellierspachtel 415

  Nivellierspachtel 415

  Werktrockenmörtel aus Gips, Kunststoffen und mineralischen Füllstoffen, anmachfertig vorgemischt. Zbulo më tepër
 • Nivellierestrich 425

  Nivellierestrich 425

  Werktrockenmörtel auf Calciumsulfat-Basis, anmachfertig vorgemischt. Qualitätseinstufung nach EN 13813: CA-C25-F6. Zbulo më tepër
 • Fliessestrich FE 50 Largo

  Fliessestrich FE 50 Largo

  Werktrockenmörtel auf Calciumsulfat-Basis, der mit reinem Wasser angemacht wird. Er besteht aus Anhydrit, Spezialgipsen, Fließmittel und Zuschlagstoffen (0 bis 4 ... Zbulo më tepër

Sisteme të reja

Weiter
 • Knauf Soundboard

  Knauf Soundboard

  Është një altoparlant i sheshtë për instalim të padukshëm në sistemet e thata. Arkitektura moderne nga ky moment ... Zbulo më tepër
 • Knauf Daylight

  Knauf Daylight

  Ndriçues LED i sheshtë me cilësinë e dritës natyrale Dizajn dhe Estetikë Knauf ... Zbulo më tepër
 • Knauf Alutop

  Knauf Alutop

  Sipërfaqe ideale edhe pa stukim Dritaret e kontrollit instalohen në mure dhe tavane për të lejuar ... Zbulo më tepër
 • Knauf LaVita

  Knauf LaVita

  Knauf pllaka për mbrojtje nga rrezatimi elektromagnetik LaVita Veshjet e mureve tuaja, muret ndarëse, tavanet dhe ... Zbulo më tepër
 • Knauf Cleaneo

  Knauf Cleaneo

  Veçoritë Pllakë akustike me vrima për absorbimin e zërit dhe për një cilësi ... Zbulo më tepër
 • Knauf Safeboard

  Knauf Safeboard

  Knauf Safeboard jane pllaka gipsi në përputhje me normën DIN EN 520 me karakteristikën shtesë të mbrojtjes nga ... Zbulo më tepër

Ndertimi i thatë

Weiter
 • MW-PROFIL

  MW-PROFIL

  Profil zë-izolues për mure në ndërtimin e thatë Zbulo më tepër
 • Pocket Kit Element mbajtës për fletës së derës

  Pocket Kit Element mbajtës për fletës së derës

  Mbajtëse i fltës së derës Pocket Kit është një mbajtëse e fshehtë për fletën ... Zbulo më tepër
 • Pocket Kit Push to open

  Pocket Kit Push to open

  Pocket Kit push to open ofron  një komformitet të lartë në përdorim dhe krijon shumë vend në hyrjen e ... Zbulo më tepër
 • REVO 25 Variant

  REVO 25 Variant

  Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura ... Zbulo më tepër
 • REVO 18 Variant

  REVO 18 Variant

  Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura ... Zbulo më tepër
 • REVO e vidhosur 12,5

  REVO e vidhosur 12,5

  Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura ... Zbulo më tepër
 • REVO Pllakë me vrima 12,5

  REVO Pllakë me vrima 12,5

  Dritare kontrolli për tu montuar në tavanet design me pllakë Cleaneo Akustik D127. Për trashësi veshje nga 10 ... Zbulo më tepër
 • REVO 12,5

  REVO 12,5

  Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura ... Zbulo më tepër
 • Dritare kontrolli BAZË Tavan/Mur

  Dritare kontrolli BAZË Tavan/Mur

  Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura. ... Zbulo më tepër
 • Traversë fiksuese me shtresë pllake fibër-gipsi

  Traversë fiksuese me shtresë pllake fibër-gipsi

  Travesra fiksuese me shtresë pllakë fibër-gips është një element montues prej llamarine për të siguruar varjen e ngarkesave ... Zbulo më tepër

Suva dhe Fasada

Weiter
 • MP 75

  MP 75

  MP 75 është një llaç i parapërgatitur me bazë gipsi, e cila përdoret si suva një-shtresore për ... Zbulo më tepër
 • Boje për fasadë MineralAktiv

  Boje për fasadë MineralAktiv

  Ne sistem me grafiaton me gërvishtje MineralAktiv, boja për fassadë minerale ofron mbrojtjen më të lartë ndaj algave ... Zbulo më tepër
 • Addi S

  Addi S

  Grafiato e gatshme me gërvishtje, kremoze, e lidhur organikisht dhe e përforcuar me silikon për tone ngjyrash ... Zbulo më tepër
 • Kati S

  Kati S

  Grafiato silikat e gatshme me gërvishtje, minerale, me 5% pjesë organike, shumë rezistente ndaj ujit dhe avull-difuzuese. Zbulo më tepër
 • Conni S

  Conni S

  Grafiato e gatshme me gërvishtje, kremoze, e lidhur organikisht dhe e përforcuar me silikon për tone ngjyrash ... Zbulo më tepër
 • Grafiato me gërvishtje MineralAktiv

  Grafiato me gërvishtje MineralAktiv

  Ne sistem me bojën për fasadë MineralAktiv, boja për fassadë minerale ofron mbrojtjen më të lartë ndaj ... Zbulo më tepër
 • Flächendicht

  Flächendicht

  Knauf Flächendicht është një masë izoluese me bazë lateks sintetike dhe materiale mbushëse. Ai nuk përmban asnjë ... Zbulo më tepër
 • Atonol

  Atonol

  Atonol është një solucion paratrajtues me ngjyrë të bardhë pa tretësira me rërë të imët kuarzi që ... Zbulo më tepër
 • Grundol

  Grundol

  Grundol është një Tiefengrund i përforciar me siloxan për brenda dhe jashtë për përforcimin e sipë... Zbulo më tepër
 • Goldband

  Goldband

  Goldband është një suva e gatshme me bazë gipsi me agregatë të lehtë special që pqrdoret si suva një-shtresore ... Zbulo më tepër