Pllake gipsi sandwich për termoizolim të brendshëem
Pllaka sandwich EPS përbëhet nga një pllakë gipsi GKB dhe një shtresë termoizoluese (polistorol) dhe përdoret si termoizolim brendshëm me kosto të leverdisshme.