Dritare kontrolli për tu montuar në tavanet design me pllakë Cleaneo Akustik D127. Për trashësi veshje nga 10 dhe 12,5 mm. P Përbëhet nga një korrnizë alumini të eloksuar me kapak të brendshëm që hapet dhe çmontohet komplet me një pllakë Cleaneo Akustik të ngjitur për dimensione dritare 200×200 deri 625×625 mm, me pllakë Cleaneo Akustik të vidhosur pa profile përforcuese për dimensione dritare >625×625 mm deri 900×900 mm dhe një siguresë mbajtëse për kapakun.