Dritare kontrolli hermetike për tu montuar në mure (mure montuese, veshje muri dhe mure masive) dhe tavaneve të varura. E përshtatshme për veshje me pllakë në trashësi 12,5 mm. Ajo përbëhet nga një kornizë alumin e eloksuar me kapak të hapshëm dhe të çmontueshëm komplet, pllakë të ngjitur diamant, gomë izoluese dhe sigurëse mbajtëse për kapakun.