Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura

Për të gjitha trashësitë e pllakave me trashësi nga 10 deri 25 mm. Përbëhet nga një korrnizë alumini të eloksuar me kapak të brendshëm që hapet dhe çmontohet komplet me një pllakë Knauf Diamant të ngjitur (për dritare me dimensione 200×200 deri 600×6000), me pllakë Knauf Diamant të vidhosur pa profil përforcues (për dritare me dimension deri në 800×800) si dhe me profil përforcues (për dimensione > 800×800) dhe një siguresë mbajtëse vetë-aktivizuese për kapakun.

REVO 12,5: për trashësi veshje me pllakë 12,5 mm dhe me shirita distancues për pllakën Knauf Thermoboard 10 mm të trashë.