Dritare kontrolli për tu montuar në tavane të varura me mbrojtje nga zjarri BS90. Për trashësi veshje nga 40 dhe 43 mm. Përbëhet nga një korrnizë alumini të eloksuar me kapak të brenshëm që hapet dhe çmontohet komplet, pllakë Knauf kundër-zjarrit, ose Knauf Fireboard, gominë izoluese, siguresë mbajtëse për kapakun dhe mbulesë-GKF

Paleta e produkteve: REVO BS90 Tavan 43 Variant për trashësi veshje me pllakë 40 dhe 43 mm. REVO BS90 Tavan 40 Fireboard për trashësi pllake 40 mm.