Dritare kontrolli për tu montuar në tavanet e varura me mbrojtje nga zjarri. Për të gjitha trashësitë e veshjeve nga 18 deri 25 mm. Përbëhet nga një korrnizë alumini të eloksuar, kapak të brendshëm që hapet dhe çmontohet komplet, një pllakë Knauf Diamant të vidhosur, një gomë izoluese dhe një siguresë mbajtëse vetë-aktivizuese për kapakun.

Paleta e produkteve: REVO BS30 Tavan për trashësi veshje me pllakë 18 mm – 25 mm.