Dritare kontrolli për tu montuar në mure me mbrotje nga zjarri BS30. Për trashësitë veshjeve 12,5 mm. Përbëhet nga një korrnizë alumini të eloksuar, kapak të brendshëm që hapet dhe çmontohet komplet, një pllakë Knauf Diamant të vidhosur, një gomë izoluese dhe një siguresë mbajtëse vetë-aktivizuese për kapakun.

Paleta e produkteve: REVO BS90 Mur 25 për trashësi veshje me pllakë 12,5 mm.