Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura

Për të gjitha trashësitë e pllakave me trashësi nga 10 deri 25 mm. Përbëhet nga një korrnizë alumini të eloksuar me kapak të brendshëm që hapet dhe çmontohet komplet me një pllakë Knauf Diamant të ngjitur (për dritare me dimensione 200×200 deri 600×6000), me pllakë Knauf Diamant të vidhosur pa profil përforcues (për dritare me dimension deri në 800×800) si dhe me profil përforcues (për dimensione > 800×800) dhe një siguresë mbajtëse për kapakun.

REVO 12,5: për trashësi veshje me pllakë gipsi 12,5 mm dhe me shirita distancues për Knauf Thermoboard 10 mm. Varianti REVO 18: për trashësi für 15 und 18 mm Beplankungsdicke. Varianti REVO 25: për trashësi veshje me pllake 20 dhe 25 mm.