Ndriçues LED i sheshtë me cilësinë e dritës natyrale
Dizajn dhe Estetikë
Knauf Daylight është një ndriçues i sheshtë, i cili integrohet plot stil në tavane dhe mure. Ai është i gatshëm dhei instalohet lehtësisht dhe shpejt në sistemet e thata ekzistuese Knauf.
Falë teknologjisë së ndriçimit LED arrihet afrimi me cilësinë e dritës natyrale, që ofron një ndriçim të jashtëm homogjen dhe një atmosferë të këndshme për ambientin e brendshëm, kështu që Knauf Daylight përshtatet në mënyrë ideale si me ambientet e zyrave ashtu edhe me ato të banimit.

Detaje të produktit

 • Knauf Daylight është një ndriçues LED i gatshëm i përbërë nga:
 • Korniza
 • Ndriçues me difuzor të bardhë polikarbonat
 • Aparat rrjeti si një driver Multi-LED
 • Pulti
 • Kabull me rreze infra të kuqe

Knauf Daylight është në dispozicionin tuaj në dy madhësi dhe në dy ngjyra:

 • Knauf Daylight 300×300 mm
  e bardhë e ngrohtë (3.700 Kelvin)
  e bardhë e ftohtë (6.500 Kelvin)
 • Knauf Daylight 600×600 mm
  e bardhë e ngrohtë (3.700 Kelvin)
  e bardhë e ftohtë (6.500 Kelvin)

Nëpërmjet ndriçimit optimal duke iu referuar dritës dhe shpërndarjes së saj dhe treguesit të lartë të përsëritjes së ngjyrës (>80%) Knauf Daylight është i përshtatshëm për:

 • Zyra
 • Ambiente publike
 • Dyqane
 • Fabrika
 • Banesa
 • Restorante
  dhe të ngjashme.

*LED janë dioda ndriçimi. Shkurtimi do të thotë Diodë Lëshuese Drite ose Light Emitting Diode. Ato shndërrojnë energjinë elektrike menjëherë në dritë të vazhdueshme dhe efiçente.