Ne sistem me bojën për fasadë MineralAktiv, boja për fassadë minerale ofron mbrojtjen më të lartë ndaj algave dhe këpurdhave dhe mykut dhe ofron kështu një fasadë të pastër, pa shenja, për një kohë shumë të gjatë. Grafiato me gërvishtje MineralAktiv është e parapërgatitur në kovë, por njëkohësisht pa konservues biocidi