Vermiplaster (brenda)

Suvaja me bazë gipsi për përdorim në ambiente të brendshme e zhvilluar posaçërisht për mbrojtjen pasive nga zjarri është ideale për trarët dhe kolonat betonarme, për tavanet dhe muret e betonit, dhe për soleta kompozite me llamarinë trapezoidale. Ka shumë përdorime të mundshme. Për shembull, ju mund të përdorni Knauf Vermiplaster për projektimin e magazinave dhe ambienteve të prodhimit, në godinat e zyrave për mbrojtjen e strukturave mbajtëse dhe tavaneve, në qendra tregtare pa tavane të varura për mbrojtjen e elementëve mbajtës ose për mbrojtjen e traversave shtesë kur kryhen punime.