Një shtresë finale me bazë akrilik dhe rrëshirë dhe agjentë zbutës të patrajtuar me klor si garanci për ruajtjen maksimale të shkëlqimit dhe qëndrueshmërisë së ngjyrës – në ngjyra të ndryshme. I përdorur në ambiente të jashtme dhe të brendshme si një dorë e fundit në një mjedis gërryes nga i moderuar në të fortë, Llaku Knauf FirePaint Steel është rezistent ndaj ujit të kripur, përbërësve alifatik dhe vajrave vegjetalë dhe të kafshëve.