Dritarja e gatshme FireWin® F30 plotësojn krahas kërkesave në design edhe këkesa të larta në siguri dhe funksionim.  FireWin® F30 ofron arkitekturë moderne me montimin e xhamit me mbrotje nga zjarri një si dhe një lidhje perfekte e dritës dhe optikës dhe kujdeset që krahas plotësimit të kërkesave të mbrojtjes nga zjarri të krijojë edhe nje atmosferë miqësore dhe të kenaqshme.

Dritarja e gatshme me mbrotje nga zjarri përbëhet nga dopio elementë alumini me xham e ofruar si një bllok, nga brenda e pastër, korrnizë të montueshme me shtresë të pulverizuar ose lakuar dhe elementëve fiksues.

Me 2 x ESG 6 mm (xham të qartë) + xham me mbrotje nga zjarri, i cili ofron 30 min qëndrueshmëri nga zjarri.

Ju lutem kini kujdes:

Rregullat shtetrore për montimin e llojeve të ndryshme të xhamit.