Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura. Kjo dritare kontrolli nuk varet nga trashësia e veshjes së pllakës së gipsit.

Sipërfaqja e dritares së kontrollit Basis: Metalike, e bardhë, me sistem mbyllës katërkëndor dhe cëlës katërkëndor.