Njihuni me linjën e re K të ngjitësve të qeramikës, të destinuara për MJESHTËR TË VËRTETË!Ngjitësit e linjës K janë me cilësi të përmirësuar, gamë të gjerë aplikimi dhe vijnë në paketim të ri. Linja e re e ngjitësve përmban deri në 7 produkte të ndryshme, nga K1 në K7.
  • Prodhuar sipas standardeve europiane
  • Konsumi/harxhimi i optimizuar
  • I pasuruar me fibra
  • Ngjitje e shkëlqyer për të gjitha llojet e pllakave
  • Nuk lirojnë pluhur gjatë përzierjes së materialit
  • Paketim pa pluhur
K1 Ngjitës për pllaka qeramike – Për zbatim të brendshëm

I dedikuar për vendosje të pllakave qeramike për dysheme dhe për mure me absorbim normal, të formateve deri 30×30 cm.

K2 Ngjitës për pllaka – Për zbatim të jashtëm dhe të brendshëm

I dedikuar për vendosje të pllakave të qeramikës dhe gres
për dysheme dhe për mure, të formateve deri 40×40 cm
(sipërfaqe deri 0,2 m2)

K3 Ngjitës për pllaka – Për zbatim të jashtëm dhe të brendshëm

II dedikuar për vendosje të pllakave të qeramikës dhe gres
për dysheme dhe për mure, të formateve deri 60×60 cm
(sipërfaqe deri 0,4 m2).

K4 Ngjitës i bardhë elastik për mermer dhe gurë natyror

Për zbatim të brendshëm dhe të jashtëm I dedikuar për vendosje të pllakave guri natyror dhe mermeri si dhe për mozaik xhami.

K5 Ngjitës me elasticitet të ngritur për pllaka të formatit të madh C2TE S1

Për zbatim të brendshëm dhe të jashtëm
I dedikuar për vendosje të pllakave muri dhe dyshemeje graniti, gresi dhe qeramike me formate më të mëdha(sipërfaqe deri 0,8 m2).