Dimri mund të jetë i shkurtër, por mbush një grusht. Ngrohja e një shtëpie ose zyre thjesht harxhon energji dhe kush duhet të përballet me një faturë të madhe në fund të çdo muaji? Dhe pastaj vjen vera. Nxehtësia e pafundme; për ditë, javë dhe muaj me radhë. Me ajër të kondicionuar që punon jashtë orarit, faturat bëhen edhe më të rënda.

Është koha për think-outside-the-box. Me opsionet e sotme të izolimit që është miqësor ndaj mjedisit, temperaturat e dhomës mund të ruhen më lehtë, duke ulur faturat gjithnjë e më të shtrenjta të shërbimeve. Zgjidhjet e veshjes Knauf krijohen me ju në mendje. Lehtë për t’u ngritur, pllakat e gipsit të rreshtuara në mur janë projektuar për të vendosur tubacione ose materiale izoluese pa marrë shumë hapësirë të vlefshme. Ju mund të kurseni të paktën 20% në kostot mujore të energjisë elektrike, gjithashtu edhe uljes së niveleve të zhurmës si një veçori bonus.

Muri i përfunduar është një sipërfaqe pa të meta, e lëmuar, gati për t’u dekoruar, sipas nevojave tuaja.