MBRONI PASURITË TUAJA!

 PSE DUHET TË PËRDORNI KNAUF PLLAKË GIPSI REZISTENTE NDAJ ZJARRIT?

Mund të jetë një gabim i thjeshtë i instalimeve elektrike, ose një cigare e rënë pa kujdes. Kaq shumë raste shkatërruese të humbjes së pronës, dhe ndonjëherë edhe jetësh, duken të shmangshme në retrospektivë. Jini të zgjuar dhe mendoni në mënyrë aktive. Aksidentet ndodhin, por kur keni ndërmarrë hapat e duhur paraprakisht, rreziku i dëmtimit mund të reduktohet në minimum.

Në ndërtimet komerciale, depo, industriale dhe rezidenciale, pllakat e gipsit rezistente ndaj zjarrit Knauf mund të ulin ndjeshëm rrezikun e dëmtimit dhe humbjes kur përdoren së bashku me komponentët dhe produktet plotësuese të sistemit Knauf. Kur përdoret si përbërësi i veshjes së konstruksioneve të ndërtimit të thatë, si ndarjet e shkallës së zjarrit dhe tavanet e varura duke përdorur korniza metalike dhe veshjet e mureve të vlerësuara nga zjarri dhe muret e boshteve të vlerësuara ndaj zjarrit, Pllakat e gipsit rezistente ndaj zjarrit mund të ngadalësojnë zjarrin për shkak të përbërjes së tyre me lagështi të lartë. Kjo është arsyeja pse është përfundimi i brendshëm më i përdorur ku kërkohen klasifikimet e rezistencës ndaj zjarrit. Me një bërthamë jo të djegshme që përmban ujë të kombinuar kimikisht, i cili lëshohet ngadalë si avull, gipsi ngadalëson në mënyrë efektive transferimin e nxehtësisë, përveç që ka një indeks të ulët të përhapjes së flakës dhe indeks të densitetit të tymit.

Pllakat janë të disponueshme në një sërë trashësish dhe gjatësish, duke i bërë ato një element ndërtimi të gjithanshëm dhe miqësor me dizajnin që do të mbrojë asetet tuaja dhe qetësinë shpirtërore.