Mbrojtje nga algat me Knauf MineralAktivE ardhmja fillon tani.

Weiter

Mbrojtje nga algat me Knauf MineralAktiv

Teknologji e re – Neue Technologie – Zbulim për mbrojtjen e fasadeve!

Me Knauf MineralAktiv fillon një Erë e re: Sistemi beginnt eine neue Ära: Sistemi i ri Suva-Bojë mbron fasadat nga algat dhe myku për një kohë të gjatë. E gjitha mbi bazë minerale, e krijuar për të gjithë, merr përsipër përgjrgjësitë. Për punën tuaj, për fasadën për te ardhmen.

Përparësitë në një vështrim:

Siguri kundër algave dhe mykut
Me cilkle më të pakta rinovuese
Nuk përmban element të dëmshëm, pasi nuk ka biocide, zbutës dhe tretësira.
Mundësi të gjithanshme individuale krijimi të struksturave në sipërfaqe dhe ngjyra
Aplikim ekonomik direkt nga kova
Ngjyrë shumë produktive, thahet shpejt rezistente nga shiu

 

Zbulimi I ri:

cutout_401196_popup_landscape_4x3_1

Fasade e bukur edhe për një kohë të gjatë: si rezultat i agregateve lidhëse vazhdimisht alkaline

Në sistemin prej suvaje dhe bojës, MineralAktiv ofron karakteristika unike. Produkti i gatshëm në kovë përmban agregatë lidhës mineral unikë. Interesante: Ai siguron alkalinitet të lartë të vazhdueshëm dhe kujdeset për një thithje dhe lëshim të lagështirës në mënyrë të kontrollueshëm. Rezultati: Kushtet nuk lejojnë asnjë chance për algat dhe myku.

Tharje e përpjeshtuar përmes bojës së fasadës IR-aktive

Boja MineralAktiv përmban pigmente infrarot-aktive. Ajo shndëron dritën e ditës në nxehtësi dhe rrit kështu tempëraturën e sipërfaqes së fasadës. Kjo përshpejton tharjen. Një plus me shumë vlerë, veçanërisht në fazën e shkrirjes në mëngjes dhe në mbrëmje, në hije dhe në pjesët e ftohta të fasadës.

  

Ndikim i plotë në sistem:

cutout_490976_double_picture_1

MineralAktiv Suva me gërvishtje

– Grafiato minerale e gatshme me bazë minerale
– Kokorriza: 1,5 mm, 2,0 mm, 3,0 mm
– Mbi fasada termoizoluese, suva gëlqere, çimento-gëlqere dhe masat niveluese remozë
– Kovë 25-kg
• Bojë për fasadë MineralAktiv
– Mbi bazë minerale
– Me IR-absorbues
– Mbi suvatë MineralAktiv Scheibenputz, sipërfaqe të suvatuara me suva finale minerale dhe organike, suva rinovuese dhe shtresa bojre të vjetra silikat
– Kovë 12,5-Liter