Në fillim të muajit maj, KNAUF Kosova organizoi “KNAUF OPEN DAYS” në Prishtinë.

Ky event treditor ka pasur në fokus konsumatorin e fundit (end-consumer), ku ata patën mundësinë të njihen me produktet, sistemet dhe risitë më të fundit nga KNAUF!

Ka pasur shumë interes dhe shpresojmë që ngjarja të ishte informative dhe jemi veçanërisht mirënjohës për mundësinë që të lidhemi me të gjithë të pranishmit dhe të ndajmë misionin dhe vizionin e KNAUF-it.

Së shpejti ky event do të mbahet edhe në qytete të tjera!