Me datë 4 deri më 6 Korrik, Knauf Aquapanel zhvilloi një takim me Knauf Tiranën, ku ndër të tjera bashkë me stafin e Knauf Tirana shkëmbyen eksperienca dhe u zhvilluan vizita në kantierë ndërtimi që punohet me Aquapanel® dhe në objekte referuese.

Ne ndryshojmë mënyrën se si bota ndërton.
Në një botë që ndryshon me shpejtësi, Teknologjia AQUAPANEL® jep kreativitet, siguri dhe qetësi të plotë, pavarësisht nga lloji i ndërtesës – nga zyrat dhe banesat e larta deri te spitalet dhe stadiumet.
Duke sfiduar dominimin e tullave dhe blloqeve, Knauf AQUAPANEL® po ndihmon në formimin e disa prej projekteve më ambicioze dhe më befasuese në botë, duke përfshirë Allianz Arena (Mynih), Shtëpinë e Operës Kineze (Qendra Xiqu) në Hong Kong, Eagle in Flight (Tiranë) dhe ‘A House’ në Yongin (Kore e Jugut). Knauf AQUAPANEL® nuk bazohet vetëm në aftësitë dhe përvojën e arkitektëve. Ai i ndihmon ata të largohen nga të menduarit tradicional dhe metodat konvencionale të ndërtimit – dhe të ndërtojnë hapësira frymëzuese për të shijuar botën.
Si një sistem i plotë dhe i lehtë i murit të thatë, ai vendos një standard të ri për forcën, shkathtësinë dhe performancën. Mund të formësohet dhe të lakohet në dizajne pafundësisht imagjinative. Mund të mbajë një gamë të gjerë përfundimesh – nga bojëra, ngjyra dhe pllaka deri te veshja dekorative. Vetitë e tij të lehta nënkuptojnë se mund të përdoret për të krijuar zgjerime dyshemeje dhe sisteme fasade që ripërdorin ndërtesat e vjetra dhe zgjasin jetën e tyre të shërbimit. Është një zgjidhje vërtet e qëndrueshme dhe e mbrojtur nga e ardhmja, duke ndihmuar në krijimin e ndërtesave me efikasitet energjetik. Është gjithashtu e lehtë për të punuar me të, duke promovuar ndërtim të sigurt dhe të shpejtë.