Në një botë të drejtuar nga korniza të ngushta kohore të dorëzimit, kufizimet buxhetore dhe standardet gjithnjë e më të larta për cilësinë, vetëdijen ekologjike dhe qëndrueshmërinë, Knauf AQUAPANEL® Cement Board Outdoor qëndron kokë e shpatulla mbi turmën.

Produkti siguron një bazë të fortë dhe të thatë që mund t’i rezistojë kushteve të ndryshme dhe sfiduese klimatike që gjenden në të gjithë globin. Nga nxehtësia e Egjiptit të Sipërm deri te erërat e ftohta dhe shiu i Evropës Veriore, ai ka dëshmuar kredencialet e tij herë pas here. Ekonomik, i shpejtë për t’u instaluar e i gjithanshëm dhe mjaft fleksibël për të përmbushur standardet e kërkuara të projektimit, Knauf AQUAPANEL® Cement Board Outdoor është vendosur në mënyrë të fuqishme si një material ndërtimi i preferuar për të ardhmen.

Praktikisht, është një nënshtresë ideale për lyerje të aplikuara drejtpërdrejt ose përfundime të tjera, si p.sh. bojë ose tulla, dhe mund të përdoret për mure të jashtme në sisteme të ventiluara, tavane të jashtme dhe veshje. Duke u futur lehtësisht në një program ndërtimi, Knauf AQUAPANEL® Cement Board Outdoor mund të lihet i papërfunduar deri në gjashtë muaj. Pra, për sa kohë që është ngjitur dhe bashkuar, mund të përfundojë sa herë që koha lejon brenda orarit të projektit. Me stil dhe plotësisht në përputhje me tendencat globale të dizajnit, Knauf AQUAPANEL® Cement Board Outdoor është lehtësisht i lakuar, duke lejuar përfshirjen e veçorive të veçanta arkitekturore. Shkathtësia e tij shtrihet në krijimin e veshjeve të jashtme dhe iluzionin e një tavani të brendshëm që vazhdon përmes fasadës deri në pjesën e jashtme të ndërtesës.

Një nga përfitimet e shumta është pllakë e hollë, e cila lejon më shumë hapësirë të brendshme pa sakrifikuar forcën dhe qëndrueshmërinë e ndërtimit. Shtoni faktin se është pllakë e sigurt dhe higjienike, jo e djegshme, 100% rezistente ndaj ujit, rezistente ndaj lagështirës, motit, mykut, pa ënjtje ose humbje të stabilitetit dhe nuk ka dyshim se kontraktorët, arkitektët dhe profesionistë të tjerë të ndërtimit do ta konsiderojnë këtë si materialin për ta çuar industrinë përpara.