Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Me te sigurt me Knauf

Weiter

Produkte të reja KNAUF

 • Knauf Soundboard

  Është një altoparlant i sheshtë për instalim të padukshëm në sistemet e thata. Arkitektura moderne nga ky moment ... Zbulo më tepër
 • Knauf Daylight

  Ndriçues LED i sheshtë me cilësinë e dritës natyrale Dizajn dhe Estetikë Knauf ... Zbulo më tepër
 • Knauf Alutop

  Sipërfaqe ideale edhe pa stukim Dritaret e kontrollit instalohen në mure dhe tavane për të lejuar ... Zbulo më tepër
 • Knauf LaVita

  Knauf pllaka për mbrojtje nga rrezatimi elektromagnetik LaVita Veshjet e mureve tuaja, muret ndarëse, tavanet dhe ... Zbulo më tepër
 • Knauf Cleaneo

  Veçoritë Pllakë akustike me vrima për absorbimin e zërit dhe për një cilësi ... Zbulo më tepër
 • Knauf Safeboard

  Knauf Safeboard jane pllaka gipsi në përputhje me normën DIN EN 520 me karakteristikën shtesë të mbrojtjes nga ... Zbulo më tepër
Weiter

News & PR

 • KNAUF KOSOVA ORGANIZON “KNAUF OPEN DAYS“

  Në fillim të muajit maj, KNAUF Kosova organizoi “KNAUF OPEN DAYS” në Prishtinë. Ky event treditor ka pasur në fokus ... Zbulo më tepër
 • Knauf Tirana – Partner në Share Albania 2023 Forum

  Edhe këtë vit, Knauf Tirana ishte Partner në edicionin e pestë të Forumit SHARE që u zhvillua në Tiranë ... Zbulo më tepër
 • KNAUF Kosova – Pjesë e Contractor Prishtina 2022

  KNAUF Kosova ishte pjesë e edicionit të parë të Contractor Pristina 2022 – ... Zbulo më tepër
 • KNAUF Tirana – Pjesë e Share Tirana Forum 2022

  SHARE Tirana Forum prej disa vitesh, është kthyer në skenën e prezantimit të arkitekturës ... Zbulo më tepër
 • Eventi i lancimit te Knauf Perfect Surfaces

  Knauf hedh ne treg linjen e re Perfect Surfaces me stukot e saj mbushese, patinuese dhe speciale. Zbulo më tepër
 • Knauf bëhet prodhues në Kili me një blerje të re

  Është fabrika e shtatë e kompanisë në Amerikën Latine Santiago, Kili, 9 Maj, 2017 – Shoqëria Gjermane Knauf njoftoi ... Zbulo më tepër
Weiter

Referenca

 • Tirana Ring Center

  Qëndra Ring nuk është vetëm një qëndër tregëtare por është një qëndër polifunksionale ... Zbulo më tepër
 • Tirana Bussines Park

  Tirana Business Park është një projekt gjigand gjerman i Ballkanit Perëndimor që ofron të nesërmen sot. Ky është ... Zbulo më tepër
 • Toptani Shopping Center

  I ndodhur në një kryqëzim shumë të frekuentuar pranë rrugës së këmbësorëve dhe pamjes historike ... Zbulo më tepër
 • Hotel Plaza

  Ky hoteli ndërkombëtar me 5 yje, është i pozicionuar në qëndër të Tiranës, brenda zonës ... Zbulo më tepër
 • Cineplexx

  Grupi Austriak i kinematografik „Cineplexx“ ka mbi katër dekada përvojë në botën e kinemasë. Constantin Film-Holding është ... Zbulo më tepër
 • Xheko Imperial

  Xheko Imperial është një hotel i cilësisë më të lartë, i cili shfaq një aleancë të rafinuar midis luksit ... Zbulo më tepër
 • Ambasador 3

  “Ambasador 3” është një objekt rezidencial si asnjë tjetër në Shqipëri. I pozicionuar njëkohësisht shumë afër ... Zbulo më tepër
 • Stadiumi i Shkodrës

  Stadiumi Loro Boriçi është një stadium multi-qëllimor në Shkodër, Shqipëri, aktualisht përdoret kryesisht për ... Zbulo më tepër
 • Kompleksi MAGNET

  Në kryeqytetin shqiptar, Tirana, kompleksi Magnet mishëron optimizmin dhe dinamikën e një prej ekonomive në zhvillim të Evropë... Zbulo më tepër
 • Credins Bank

  Zbulo më tepër
 • Bougenville Bay Resort & SPA

  Bougainville Bay është projektuar në mënyrë të tillë që komoditeti të ndërthuret me estetikën. Çdo detaj në ... Zbulo më tepër
 • Muzeu i Etnografisë

  Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar është një nga qendrat muzeore më të rëndësishme të Shqipërisë e ... Zbulo më tepër
 • Tirana International School

  Tirana International School është një shkollë ndërkombëtare në Tiranë. Ambientet arsimore, si shkollat dhe universitetet, kërkojnë një ... Zbulo më tepër
Weiter

Shërbime

 • Ekstranet

  Kjo ju çon në log-in për tregtarët me materialeve të ndërtimit Zbulo më tepër
 • Logjistik

  Organizimi është gjysma e betejës në vendin e ndërtimit. Knauf do t'ju marrë nga një pjesë e rë... Zbulo më tepër
 • KONTAKT

  Ju pyesni. Ne përgjigjemi. Knauf Direkt. Këshillimi "just in time" Knauf është i përbërë nga një ... Zbulo më tepër
 • Knauf Akademi

  Filozofia jonë - Edukimi është e ardhmja Konceptet e reja të projektimit dhe teknologjitë inovative të ndërtimit po evoluojnë ... Zbulo më tepër
Weiter

Ne në Knauf

 • Rreth nesh

  Knauf është mbiemri i familjes që e ka themeluar. Knauf-in e karakterizon guximi për vizion, inovacione e investime si ... Zbulo më tepër
 • 4 Vlerat Knauf

  Katër Vlerat Knauf si bazë për një tregti të qëndrueshme Knauf është plotësisht i ... Zbulo më tepër
Weiter

Produkte & Sisteme