In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
| Hyrja | Kontakti | Struktura e faqes |

 Objektivi i kompanisë sonë është të ofrojë shërbime dhe produkte që përmbushin kushtet dhe pritshmëritë e klientëve dhe partnerëve tanë si edhe kushtet e parashikuara me ligj, udhëzimet e shoqërive profesionale dhe standardet e zbatueshme.

 

  

Certifikata ISO1 Small

 Çertifikata ISO e cilësisë

 

 

 

 

 

 


 

 

 Menaxhimi i cilësisë

    


Që në fillimet e saj kompania Knauf aplikon menaxhimin e cilësisë në të gjithë sektorët e saj. Për këtë arsye ishte thjesht një hap i vogël implementimi i sistemit të menaxhimit të cilësisë sipas normave evropiane EN ISO 9001:2000.

 

Jo vetëm fabrikat e Knauf-it veprojnë sipas sistemit të menaxhimit të cilësisë, por edhe të gjitha përfaqësitë e grupit Knauf veprojnë sipas këtij sistemi.

 

Knauf Tirana si një pjesë e grupit Knauf është certifikuar për herë të parë më 23.01.2003 dhe i nënshtrohet vazhdimisht kontrollit dhe rinovimit të këtij standardi nga ÖQS.

 

Sistemi i MC përmbush kërkesat e përcaktuara në EN ISO 9001:2008. Knauf Tirana ka një sistem MC që funksionon mirë dhe që synon optimizmin e vazhdueshëm në bazë të vlerësimit nga ÖQS (Sistemi Austriak i Menaxhimit të Cilësisë).

 

 


 

bottom-bar2

 

 

 

Kërko në Knauf

Na ndiqni...

 

             facebook       youtube  


Partnerët e Knauf

Gips Karton

Aurora Group

Enternal

Gips Frut

Gips Karton BH (Shkoder)

FAED (Vlore)

DNSH

Luli Gips

Pro Gips

SElmanja Gips

Eco MAT(Tirane)

Eco MAT(Fier)

Irbeg

Pyetesor Cleaneo Akustik

 

Pyetësori përmban pyetje në lidhje me formën e pllakës cleaneo  

 kliko për më tepër

 kleneo