Më te sigurt me Knauf

Weiter

Produkte të reja KNAUF

 • Knauf Soundboard

  Është një altoparlant i sheshtë për instalim të padukshëm në sistemet e thata. Arkitektura moderne nga ky moment ... Zbulo më tepër
 • Knauf Daylight

  Ndriçues LED i sheshtë me cilësinë e dritës natyrale Dizajn dhe Estetikë Knauf ... Zbulo më tepër
 • Knauf Alutop

  Sipërfaqe ideale edhe pa stukim Dritaret e kontrollit instalohen në mure dhe tavane për të lejuar ... Zbulo më tepër
 • Knauf LaVita

  Knauf pllaka për mbrojtje nga rrezatimi elektromagnetik LaVita Veshjet e mureve tuaja, muret ndarëse, tavanet dhe ... Zbulo më tepër
 • Knauf Cleaneo

  Veçoritë Pllakë akustike me vrima për absorbimin e zërit dhe për një cilësi ... Zbulo më tepër
 • Knauf Safeboard

  Knauf Safeboard jane pllaka gipsi në përputhje me normën DIN EN 520 me karakteristikën shtesë të mbrojtjes nga ... Zbulo më tepër
Weiter

Referenca

Weiter

Shërbime

 • Extranet

  Hier gelangen Sie zum Login-Bereich für Baustoff-Fachhändler Zbulo më tepër
 • Logistik - Lieferung auf Ihre Baustelle

  Organisation ist auf der Baustelle die halbe Miete. Knauf nimmt Ihnen einen entscheidenden Teil dieser Arbeit ab. Zbulo më tepër
 • Technische Auskunft

  Sie fragen. Wir antworten. Knauf Direkt. Beratung „just in time” Knauf Direkt ist ... Zbulo më tepër
 • Seminare - man lernt nie aus!

  Die Knauf Akademie bietet Ihnen ein vielfältiges, qualitativ hochwertiges und praxisbezogenes Veranstaltungsangebot, das sich stets am aktuellen Stand der ... Zbulo më tepër
Weiter

News & PR

 • Knauf bëhet prodhues në Kili me një blerje të re

  Është fabrika e shtatë e kompanisë në Amerikën Latine Santiago, Kili, 9 Maj, 2017 – Shoqëria Gjermane Knauf njoftoi ... Zbulo më tepër
Weiter

Ne në Knauf

 • Rreth nesh

  Knauf është mbiemri i familjes që e ka themeluar. Knauf-in e karakterizon guximi për vizion, inovacione e investime si ... Zbulo më tepër
 • 4 Vlerat Knauf

  Katër Vlerat Knauf si bazë për një tregti të qëndrueshme Knauf është plotësisht i ... Zbulo më tepër
Weiter

Produkte & Sisteme